Stavanger kommune og Nettverk fjord- og kystkommuner har gleden til å invitere medlemmene i NFKK og øvrige havbrukskommuner til politisk havbruksseminar 11. juni i Stavanger i tilknytning til AquaNext. Ta gjerne med dere kommunedirektører og næringsansvarlige.

11.– 13. arrangeres havbruksmøteplassen AquaNext i Stavanger. I den anledning inviterer Stavanger kommune og Nettverk fjord- og kystkommuner til et spennende havbruksseminar.

Seminaret fokuserer på de sentrale næringspolitiske spørsmålene rundt utvikling av havbruksnæringen og bærekraftig sjømatproduksjon langs kysten

Ordfører i Stavanger, Sissel Knutsen Hegdal, inviterer kvelden 11. juni ordførerkollegaene langs kysten til mottakelse på kongeboligen Leedal. Egen invitasjon kommer.

NFKK inviterer kvelden i forveien til sosialt og faglig påfyll med en båttur til Hjelmeland. Ordfører i Hjelmeland vil orientere om regionens satsing på å utvikle kortreiste matopplevelser, og det blir middag og sidersmaking på Smaken av Ryfylke. Se program under for mer informasjon.

Les programmet her….

Dato: 10. & 11. juni
Sted: Stavanger forum
Pris:
Gratis for medlemmer av NFKK og inviterte gjester

 

MELD DEG PÅ HER…

Har du spørsmål til arrangementet ta kontakt med Tom Kjellsen på telefon 930 23 506 eller per e-post tom.kjellsen@stavanger.kommune.no.