NFKK inviterer medlemmene til Høstsamling 2. & 3. november på OHF og Karl Johan Hotel i Oslo.

Vi har et spennende program og får blant annet besøk av kommunalminister Erling Sande og Statssekretær Kristina Sigurdsdottir Hansen i nærings- og fiskeridepartementet.

Hele programmet finner dere her…

Det er flere spennende temaer på agendaen. I år vil vi, som tidligere, se på mulighetene i havet. Dag Sletmo, SVP i DNB Seafood, vil gi oss innsikt i deres perspektiver på norsk sjømatproduksjon. Ragnar Tveterås, som leder forskningsprosjektet som vurderer tilgang til areal og vekstmuligheter innen norsk fjordoppdrett, vil også være til stede for å dele sin kunnskap. Videre vil Peder Kolbeinshavn fre Lerøy gi en presentasjon om mulighetene de ser i taredyrking langs kysten.

Videre skal vi se på utvikling av fremtidens lokalsamfunn. Hvordan ser fremtidens tjenestetilbud skal Øivind Brevik, administrerende direktør i Samfunnsbedriftene, fortelle oss mer om. Nestleder i totalberedskapskommisjonen og statsforvalter i Troms og Finnmark, Elisabeth Vik Aspaker, skal gi oss en innføring i totalberedskapskommisjonens vurderinger.  Og leder av Norsk klimaservicesenter, Anita Dyrrdal Verpe vil gi oss en indikasjon på hvordan været blir fremover.

Samferdsel vil også være en viktig del av programmet, med spesiell vekt på nasjonal transportplan (NTP). Bjørne Grimsrud, administrerende direktør ved Transportøkonomisk institutt, vil dele sine tanker om hvordan NTP fungerer som et planleggingsverktøy for utviklingen av transportsystemet. Anne Ekornholmen, politisk redaktør i Nationen, vil gi oss et perspektiv på NTP fra deres ståsted. Samferdselsdelen vil avsluttes med en politisk debatt med blant annet Mona Fagerås (SV), Per Vidar Kjølmoen (AP) og Alfred Bjørlo (V).

Meld deg på her… 

NB: Hotell (Hotel Karl Johan) må bestilles av den enkelte. Referansenr til booking av rom; 48547. Tlf. 23 16 17 00 eller e-post; service@karljohan.no (frist for å være garantert hotell til garantipris er 12. oktober)