Båtsfjord

Hammerfest

Kvænangen

Steigen

Fosnes

Gulen

Bømlo kommune

Karmøy

Hvem er medlemmer i Nettverk fjord- og kystkommuner?

Olje, fisk, havbruk og fisketurisme. Solnedgang i blankt hav. Skolebarn i stiv kuling. Fremmed språk ved filetmaskina. I Norge har havet vært livsnerven lenge. Alle vi kommunene som er medlemmer i nettverket vet hvor viktig sjøen er. Som næringsveg, som ferdselsåre, som rekreasjon.

Vi kystens folk er oppriktig stolte av å være det. Vi bor her fordi det er det vi vil. Vi legger til rette for at flest mulig skal få glede av sjøkanten.

Av og til føler vi at vi avstanden til maktens korridorer i Oslo er lang. Når vi er mange som sammen forteller om hvordan vi lever og vil utvikle samfunnene våre, blir vi lettere både hørt og forstått.

Medlemsoversikt:

AltaAukraAure, Austevoll, AverøyBindalBjugn,Bremanger, Bø, BrønnøyBømloBåtsfjord, Farsund, Fedje, Dønna, FinnøyFitjarFlatangerFlora, FosnesFrøya, Fusa, Gildeskål, GratangenGulenHalsa, Hamarøy, Hammerfest, Hemne,Herøy, HitraHjelmeland, Høyanger, Karlsøy, Karmøy, KristiansundKvalsundKvamKvinnherad, Kvænangen, Leka, Loppa,LurøyMidsundNordkappNærøyOsenRoanRødøy, SalangenSandøy, Skånland, SmølaSnillfjordSteigen, Sund, Sveio, Sømna, Sørfold, TrænaTvedestrandTysnesVega, Vestnes, VevelstadVikna,Vågsøy, Øksnes, ØrlandØygarden,Åfjord.