NFKK inviterer medlemmene til Høstsamling 2. & 3. november i Oslo.

Høstsamlingen arrangeres på Universitetsgata konferansesenter og vi er i gang med et spennende program. Vi kan allerede nå røpe deler av programmet og noen innledere.

I år vil vi, som tidligere, se på mulighetene i havet. Dag Sletmo, SVP i DNB Seafood, vil gi oss innsikt i deres perspektiv på fremtiden for norsk sjømatproduksjon. Ragnar Tveterås, som leder forskningsprosjektet som vurderer tilgang til areal og vekstmuligheter innen norsk fjordoppdrett, vil også være til stede for å dele sin kunnskap. Videre vil Harald Sveier, leder for forskning og innovasjon i Lerøy, gi en presentasjon om mulighetene de ser i taredyrking langs kysten.

Samferdsel vil også være en viktig del av programmet, med spesiell vekt på nasjonal transportplan (NTP). Bjørne Grimsrud, administrerende direktør ved Transportøkonomisk institutt, vil dele sine tanker om hvordan NTP fungerer som et planleggingsverktøy for utviklingen av transportsystemet. Anne Ekornholmen, politisk redaktør i Nationen, vil gi oss et perspektiv på NTP fra deres ståsted. Samferdselsdelen vil avsluttes med en politisk debatt.

På Høstsamlingen vil vi også fordype oss i spørsmål knyttet til distriktspolitikk og utvikling av fremtidens lokalsamfunn. Vi vil snart offentliggjøre det endelige programmet.

Påmelding er nå åpen, så ikke nøl med å melde deg på allerede nå ved å klikke her…

NB: Hotell (Hotel Karl Johan) må bestilles av den enkelte. Referansenr til booking av rom; 48547. Tlf. 23 16 17 00 eller e-post; service@karljohan.no